Overzicht week 3

Maandag
Overschotje van couscous met spinazie, paprika en chorizo. Het was een receptje van Jamie Oliver dat we in het weekend hadden uitgeprobeerd en man, man, man, om vingers en tenen bij af te likken. Omdat ik niet wist of ik met dat overschotje genoeg ging hebben, stak iker  toch ook maar snel een potje Griekse yoghurt bij.
Dinsdag
In theorie zag deze wrap er zeer lekker uit. Pindakaas, rozijntjes en courgette, dat zijn drie dingen die ik graag eet, dus alles te samen tussen een wrap, dat moest wel lekker zijn. Mispoes. Ik ben tot in de helft geraakt van het onding en daarna heb ik het opgegeven. Helaas vulden de hawaiaanse salade en olijfjes niet genoeg en moest ik dus gaan schooien bij een collega voor een stuk chocolade. Lang leve collega’s die standaard chocolade in hun lades hebben.
Woensdag
Opnieuw overschotjes. De avond voordien hadden we fajitta’s gegeten en er was nog één wrap, wat kip en paprika en sla over. Ik propte dat geheel in mijn brooddoos. De volgende dag warmte ik de kip en de wrap op en mengde ik de sla er onder zodat ik een fajitta slaatje had in plaats van een echte fajitta.
Donderdag
Ik deed opnieuw van tomaatmozarellafeestje. Deze keer zelfs met twee collega’s. Opnieuw smaakte het.
Vrijdag
Op het einde van de week zat ik een beetje met mijn handen in mijn haar. De afgelopen weken had ik altijd met een soort van planning gewerkt en deze week niet echt. Vandaar alle overschotjes. Dus vrijdag wist ik niet meer wat ik moest doen. Gelukkig was er nog wat sla over, vond ik nog een wortel en een ei in de koelkast en zo ontstond er een restjesslaatje met wat cashewnoten en rozijntjes. En om eerlijk te zijn, het was een beestig goed slaatje.
Zaterdag
Sandwichkes. Ik val in herhaling. Ik weet het. En weer geen foto’s.
Zondag
Zondagmiddag stond ik op een marktje met Fanny&Laura, dus werd er noodzakelijker wijs boterhammetjes gesmeerd. Ik wilde daar niet staan met sla tussen mijn tanden of zo. Stel je voor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *