Overzicht Week 2

Maandag
Erwtjes met feta flap en een heerlijke geraspte wortel slaatje er bij. Zeker een gerechtje dat opnieuw zal gemaakt worden al dan niet met dezelfde vulling voor de flap. Ik kan nog wel een paar andere vullingen verzinnen.
Dinsdag
Het moet niet altijd iets exotisch zijn met feta en wat nog allemaal niet. Soms is een omelet met wat champignons en wat groentjes er bij, meer als genoeg. Echt.
Woensdag
Opnieuw onder het motto “Keep It Simple, Stupid” een eenvoudige lunch met een croque monsieur, wat groentjes en als afsluiter wat Griekse yoghurt, mijn nieuwe grote liefde.
Donderdag
Ik deed van tomaatmozarellafeestje met een collega. Zij zorgde voor de kerstomaatjes, vers uit de tuin en ik zorgde voor de rucola en de mozarella. Superlekker en zo eenvoudig. We maakten het op het werk zelf, maar het zou perfect in een lunchbox hebben gepast.
Vrijdag
Het specialleke van de week: de wortel-met-cashewburger. Superlekker en supersnel klaar. Ik stond er zelf van te kijken dat ik na tien minuten de keuken al kon verlaten. Voor de rest was er nog wat spinazie en een hawaiaans slaatje om de boel nog wat op te vrolijken. Het recept voor de wortel-met-cashewburger volgt nog!
Zaterdag
Sandwichkes. En toen kwam ik tot de constatatie dat ik geen vier sandwichen meer binnen krijg. Shocking. Met drie heb ik blijkbaar meer als genoeg. Hier is helaas geen fotografisch bewijs van.
Zondag
Familiefeest en werd de lunch dus even gewisseld met het avondeten. Dat het smaakte, dat staat vast, want de papa had weer zeer hard zijn best gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *