Overzicht Week 1

Intussen ben ik volop bezig aan mijn tweede week “brooddozen”. Ja, het is al een werkwoord geworden. Maar het mag gezegd worden, mijn eerste week was een succes. Om jullie wat inspiratie te bezorgen, hieronder een overzicht van wat ik at.

Maandag
Restjes ratatouille en rijst. Beginnen met overschotjes van de avond voordien. Moet kunnen, toch? Hier heb ik geen foto van genomen.

Dinsdag
Couscous met meloen, feta en munt. Zelf ben ik helemaal wild van meloen, dus dit receptje was een schot in de roos. Het komt van deze geweldige blog. Dit gaat zeker en vast nog eens gemaakt worden.
Woensdag
Wrap met kip, avocado en kerstomaatjes met een slaatje er naast.

Donderdag
Hetzelfde als woensdag, maar een beetje mooier aangekleed in mijn brooddoos. Ik voegde er ook nog wat olijfjes aan toe. Het was precies nog lekkerder dan de vorige dag.

Vrijdag
De foccaccia waarvan ik het receptje hier vorige week neerpende.

Zaterdag
Een omeletje met chorizo en kaas. Niet de meest gezonde lunch van de week, maar het smaakte zeker wel. Hier is geen foto van.

Zondag
Sandwichkes. Ik hou van sandwichkes en om ze helemaal niet meer te eten, dat zie ik nu precies toch ook weeral niet zitten. En hier is ook geen fotografisch bewijs van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *