Schaamtelijk!

Eind oktober liep het mis. Er was een weekend met vriendinnen ergens in een verre uithoek van België en hoewel de lunches er zeer lekker en gevarieerd waren, waren er ook veel koekjes en snoepjes. Om nog maar te zwijgen over de boterhammen en sandwiches met choco. 

Na dat ene weekend volgde een zeer stresserende week waarin er nauwelijks tijd was om na te denken over wat ik zou eten en na die week volgde er een week vakantie, waarin er weinig tot geen goesting was om na te denken over wat ik zou eten. Twee weken niet je best doen is blijkbaar nefast voor een project als Project Brooddoos. Na die week vakantie begon ik weer te werken en opeens werden er ’s ochtends terug boterhammen gegeten en ’s middags ook. Schaamtelijk, ik weet het. 

Ik nam mezelf een paar keer voor om er nu écht terug werk van te maken, want eigenlijk is iedere dag boterhammen eten toch niet zo heel erg fijn. “Volgende week begin ik weer,” hoorde ik me een aantal keren zeggen, maar dat kwam er uiteraard nooit van omdat ik nooit een duidelijke planning maakte. Dit project valt of staat echt met een goede planning en als ik daar niet even de tijd voor neem, sja… Vergeet het dan maar. 

Morgen begint een nieuwe maand en dat leek me wel ideaal om terug de draad op te pikken. De collega waarmee ik iedere donderdag tomaat mozzarella of zalm wraps at, liet ook wel weten dat ze het tof zou vinden moesten we dat opnieuw doen. Dat is dus een extra duwtje in de rug. 

Ik begin er terug aan vol goede moed. 

One thought on “Schaamtelijk!

  1. Jeej!
    Ik kijk uit naar de nieuwe inspiratie!

    Succes ermee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *