Overzicht week 7

Het was geen al te beste week, als het op gezond eten aankwam. Er werd té veel en té ongezond gegeten. Jikes! Maar ik pik de draad weer op en ga er weer volledig voor deze week.

Maandag
Idem als de dag voordien: pompoensoep.
Dinsdag
Soms maakt de dressing het slaatje. Dat was het geval dinsdag. Maandagavond hadden we Kip Tikka Masala volgens Jamie Oliver gemaakt en daar kwam een heerlijke dressing bij aan te pas. Ik nam een overschotje van die dressing en mengde zelf een eenvoudig slaatje door elkaar van feta, worteltjes, spinazie en cashewnoten.
Woensdag
Voor de Kip Tikka Masala van Jamie die we maandag hadden gemaakt, hadden we kikkererwten nodig. Het Vriendje had in zijn enthousiasme twee blikken mee genomen, maar we hadden er maar eentje nodig. Van dat tweede blik kikkererwten maakte ik falafelballetjes. Daarbij at ik een halve wrap, yoghurt met komkommer en wat salade. Zo hard de moeite waard!
Donderdag
Idem als vorige week: zalmwrap met de collega.
Vrijdag
En omdat ik tegen vrijdag vaak al vergeten ben wat ik maandag at, bestelde ik tijdens de meidenlunch bij Greenway een wrap Tikka Masala. Ja. Té veel tikka masala op een week tijd, dat bestaat niet. Nope.
hamburgerZaterdag
Zaterdag trok ik met een vriendin richting Brussel. Daar vonden we vlakbij de Beurs Les gens que j’aime, een heerlijk retro brasserie/restaurantje waar ze behoorlijk degelijke hamburgers serveren. We kozen allebei voor een baconburger. Uiteraard. Want af en toe is een shot bacon gewoon van doen.
Zondag
Sandwichkes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *